Biotinella

Wij investeren in: Duurzaamheid | Vitaliteit | Gezondheid

Ons verhaal

Ons verhaal begon zo’n tien jaar geleden. Nog voordat Biotinella werd opgericht en gedurende de topsportcarrière van onze dochter, ontstond de gedachtegang al om gezond te leven.

In deze periode waren wij als topsportouders nauw betrokken bij haar nationale en internationale tennisactiviteiten. Zo begon onze dochter al vroeg in haar tenniscarrière met het vervangen van wit brood voor speltbrood. Ze nam100% plantaardige voedingssupplementen zonder toevoegingen en verving conventionele cruesli voor biologische muesli.

Langzamerhand merkte ze veranderingen. Ze werd fitter en energieker. Opvallend was dat ze sneller herstelde van het intensieve sporten, zich sterker voelde, opgewekter werd en veel minder blessures opliep.

Als je dat soort voordelen doormaakt dan groeit de prestatiedrang vanzelf, zeker ook wanneer over het algemeen de nodige inzet van topsporters wordt verwacht.

Onze Onderneming

Biotinella is een jong, ambitieus en dynamisch bedrijf dat niet alleen gespecialiseerd is in het aanbieden van 100% biologische producten, maar ook gedreven is in het aanbod van voedingsmiddelen met hoogwaardige voedingswaarde. Deze voedingsmiddelen hebben curatieve zowel preventieve eigenschappen. De voedingsmiddelen die hieronder vallen zijn onder andere voedingssupplementen, kruiden, gedroogd fruit en superfoods.

Wij staan open om samen met onze klanten naar de mogelijkheden te kijken om product of ingrediënten samenstellingen te realiseren. Aansluitend hierop is het onze prioriteit alle voorzorgsmaatregels te nemen om de producten met de beste zorg, kwaliteit en de vereiste biologische certificering bij onze klanten af te leveren. Onze biologische producten ondergaan strenge controles voordat deze bij de klant terecht komen.

Onze missie

Onze productverpakking bevat de slogan “wij beloven Duurzaamheid| Vitaliteit| gezondheid”. Dit gegeven draagt uiteraard bij aan onze doelstelling om te werken aan een goede levenskwaliteit. Onze missie is om een bijdrage te leveren aan een gezonde samenleving.

Tegelijkertijd vinden wij het belangrijk om het product van onze klant met de vereiste expertise, professionaliteit en een hoog norm besef voor kwaliteit te bezorgen. We werken met u samen om ervoor te zorgen dat onze producten waarde toevoegt aan het aanbod waardoor uw verkoopvolume toeneemt.

Met dit gegeven focussen wij op een langdurige samenwerking. Verder richten wij ons op eerlijke handelspraktijken, vooral met onze partners in het buitenland. Ook zullen wij bij elk mogelijkheid kiezen voor die bedrijven die op een maatschappelijk verantwoorde wijze ondernemen.

Biotinella Ashwagandha 380 mg (90 vegi capsules) Bio
samen werken naar een betere biologische wereld

Kwaliteitsverzekering

Biotinella ziet erop toe dat de gestelde veiligheidseisen en kwaliteit van haar producten wordt bewaakt. Dit wordt doormiddel van interne zowel externe audits gedaan, zodat de voedingsmiddelenstroom veilig en toegankelijk blijft.

Wij werken samen met partners waarbij de visie en kwaliteitsnorm parallel aan elkaar loopt. Dit betekent dat de zuiverheid en fijne kwaliteit van onze producten wordt gegarandeerd.

Wij geloven ook in een zekere flexibiliteit en houden daarom rekening met de veranderende eisen en verwachtingen van onze klant. In overeenstemming met onze partners zorgen wij ervoor dat onze producten zijn afgestemd op het best mogelijke kwaliteit dat de klant verwacht. Voor de verpakkingsmaterialen kiest Biotinella, als het technisch mogelijk en haalbaar is, voor die materialen die biologisch afbreekbaar of herbruikbaar zijn.

Onze producten zijn verkrijgbaar in de puurste biologische kwaliteit dat wordt verkregen door een geavanceerd extractieproces. De technische teams van de betrokken partners werken daarom constant aan het verbeteren van bestaande producten en het innoveren van nieuwe concepten op het gebied van kruidenextracten, voedingssupplementen of gedroogd fruit. Aansluitend hierop voldoen onze producten natuurlijk prima aan de Europese Bio-Wetgeving.

 

Waarom voor ons kiezen

Biotinella voldoet aan uw wensen op het gebied van kwaliteit, eerlijkheid, biologische certificering, tijdige levering en service. Onze hoogwaardige producten zullen ongetwijfeld waarde toevoegen en de groei van uw bedrijf stimuleren. Dit wordt uiteraard benadrukt door de SKAL-certificering die Biotinella heeft bemachtigd.

Als klant kunt u dus ervan uitgaan dat wij als aanbieder van biologische producten alles netjes op orde hebben. Een keurig voedselveiligheid systeem dat biologisch en niet biologisch van elkaar scheidt. Biotinella zorgt daar bovenop dat alle inkomende en uitgaande goederenstromen goed gecontroleerd en bijgehouden wordt. Op deze manier weet u als winkelier zeker dat het biologische product wat u bij ons afneemt ook “echt” biologisch is en dat u dit met 100% vertrouwen in uw schappen kunt plaatsen.

hand

Proefpakket

Over het belang van goede voeding is al veel gezegd en geschreven. Vanzelfsprekend willen wij ook graag eens met u van gedachten wisselen over het aanbod van hoogwaardige biologische producten.

Wilt u eerst een gratis proefpakket op maat ontvangen? Klik hier om een proefpakket aan te vragen.

Wij komen het met plezier en geheel vrijblijvend bij u bezorgen.

Proefpakket voor biologische voedingssupplementen, kruiden, gedroogd en superfood aanvragen
Belofte

Biotinella zet zich in voor:

Met duurzaam ondernemen draagt Biotinella bij aan een toekomstbestendige wereld.

DUURZAAMHEID

Voorkom blokkades en ervaar de vitale levenskracht door verantwoord geproduceerd voedsel.

VITALITEIT

Een goede gezondheid is de motor om belangrijke levensdoelen te realiseren.

GEZONDHEID
Go top