Biotinella Import & Export

Wij investeren in: Gezondheid & Vitaliteit

 

Waarom voor ons kiezen

Biotinella voldoet aan uw wensen op het gebied van kwaliteit, eerlijkheid, biologische certificering, tijdige levering en service. Onze hoogwaardige producten zullen ongetwijfeld waarde toevoegen en de groei van uw bedrijf stimuleren. Dit wordt uiteraard benadrukt door de SKAL-certificering die Biotinella heeft bemachtigd.

Als klant kunt u dus ervan uitgaan dat wij als aanbieder van biologische producten alles netjes op orde hebben. Een keurig voedselveiligheid systeem dat biologisch en niet biologisch van elkaar scheidt. Biotinella zorgt daar bovenop dat alle inkomende en uitgaande goederenstromen goed gecontroleerd en bijgehouden wordt. Op deze manier weet u als winkelier zeker dat het biologische product wat u bij ons afneemt ook “echt” biologisch is en dat u dit met 100% vertrouwen in uw schappen kunt plaatsen.

Proefpakket

Over het belang van goede voeding is al veel gezegd en geschreven. Vanzelfsprekend willen wij ook graag eens met u van gedachten wisselen over het aanbod van hoogwaardige biologische producten.

Wilt u eerst een gratis proefpakket op maat ontvangen? Klik hier om een proefpakket aan te vragen.

hand
Belofte

Biotinella zet zich in voor:

Met duurzaam ondernemen draagt Biotinella bij aan een toekomstbestendige wereld.

DUURZAAMHEID

Voorkom blokkades en ervaar de vitale levenskracht door verantwoord geproduceerd voedsel.

VITALITEIT

Een goede gezondheid is de motor om belangrijke levensdoelen te realiseren.

GEZONDHEID
Go top