Biotinella Import & Export

Wij investeren in: Gezondheid & Vitaliteit

Kwaliteitsverzekering

Biotinella ziet erop toe dat de gestelde veiligheidseisen en kwaliteit van haar producten wordt bewaakt. Dit wordt doormiddel van interne zowel externe audits gedaan, zodat de voedingsmiddelenstroom veilig en toegankelijk blijft.

Wij werken samen met partners waarbij de visie en kwaliteitsnorm parallel aan elkaar loopt. Dit betekent dat de zuiverheid en fijne kwaliteit van onze producten wordt gegarandeerd.

Wij geloven ook in een zekere flexibiliteit en houden daarom rekening met de veranderende eisen en verwachtingen van onze klant. In overeenstemming met onze partners zorgen wij ervoor dat onze producten zijn afgestemd op het best mogelijke kwaliteit dat de klant verwacht. Voor de verpakkingsmaterialen kiest Biotinella, als het technisch mogelijk en haalbaar is, voor die materialen die biologisch afbreekbaar of herbruikbaar zijn.

Onze producten zijn verkrijgbaar in de puurste biologische kwaliteit dat wordt verkregen door een geavanceerd extractieproces. De technische teams van de betrokken partners werken daarom constant aan het verbeteren van bestaande producten en het innoveren van nieuwe concepten op het gebied van kruidenextracten, voedingssupplementen of gedroogd fruit. Aansluitend hierop voldoen onze producten natuurlijk prima aan de Europese Bio-Wetgeving.

 

Belofte

Biotinella zet zich in voor:

Met duurzaam ondernemen draagt Biotinella bij aan een toekomstbestendige wereld.

DUURZAAMHEID

Voorkom blokkades en ervaar de vitale levenskracht door verantwoord geproduceerd voedsel.

VITALITEIT

Een goede gezondheid is de motor om belangrijke levensdoelen te realiseren.

GEZONDHEID
Go top